Милан Милошевић оправдава насиље радикалне левице у САД – реакција

јун 11, 2020

У Сједињеним Америчким Државама сукоб председника Доналда Трампа са дубоком државом и глобалистичком елитом је претходне недеље достигао свој врхунац. На делу је подстицање расних сукоба и подела како би се разбуктали насилни улични немири. У Србији део те глобалистичке интернационалне елите чине представници „друге Србије”. Њихова повезаност најбоље се могла видети кроз извештавање другосрбијанских медија, који су неистине глобалистичких пропагандних медија, попут Си-Ен-Ена, преводили и пласирали грађанима Србије.

Удружење „Национална авангарда” реагује на текст „Црне сузе Америке” аутора Милана Милошевића, који је објављен у недељнику „Време” 4. јуна 2020. године. Текст представља апологију дивљања радикалне левице на улицама америчких градова. Аутор оправдава и мрежу „Антифа”, која је организовала паљење хришћанских цркава широм Сједињених Америчких Држава, док Трампа оптужује за, цитирамо, „нескривене симпатије према белим расистима”. Истовремено, низом нетачних података и манипулација се иза расних сакривају идеолошки мотиви немира. „Системски расизам” и угроженост Афроамериканаца од стране тренутне власти Сједињених Америчких Држава је фабрикована тема која нема утемељење у реалности. То најбоље показује чињеница да је незапосленост међу афроамеричком популацијом за време администрације Доналда Трампа смањена на 5,4%, што представља историјски минимум. Такође, све анкете показују да Трамп има највећу подршку афроамеричке популације у односу на све републиканске председнике у последњих 30 година.

„Национална авангарда” скреће пажњу да недељник „Време” оваквим текстовима делује као део лево-либералне мреже која покушава да обмане јавност о природи и узроцима насилних немира у Сједињеним Америчким Државама. Подсећања ради, недељник „Време” је пре десет дана објавио текст Филипа Балуновића, у којем се „атмосфера грађанског рата” прижељкује и у Србији. Овакви текстови, по ко зна који пут, показују да се иза идеологије левог-либерализма крије радикална левица и бољшевизам.