Радикална глобалистичка левица против Трампа и јудео-хришћанске цивилизације

јун 7, 2020

Председник Доналд Трамп најавио је да ће Сједињене Америчке Државе званично ставити организацију „Антифаˮ на листу терористичких организација. Он је директно окривио ову екстремну левичарску мрежу за ескалацију насиља и криминала на улицама америчких градова. Организовано гажење полицајаца колима, подметање великог броја пожара, пљачкање радњи и пребијање људи на улицама. Хаос на улицама је искоришћен да се запали 204 године стара Црква Светог Јована близу Беле куће. Позната и као „председничка цркваˮ, она представља симбол хришћанства политичке и управљачке елите у САД. Уместо да осуде екстремисте, медији су се обрушили на Трампа јер је са „Библијомˮ у руци посетио згариште цркве. Радикална левица и мејнстрим медији на истом задатку рушења хришћанских вредности као део америчког националног идентитета.

Секретар америчког правосуђа Вилијам Бар изјавио је да „Антифаˮ чини насилни  радикални елементи, и да ће правосудни органи САД њихово понашање квалификовати као „домаћи тероризамˮ. Насилне протесте у Минесоти описао је речима: „Група споља убачених агитатора користи ситуацију, покушавајући да спроведе сопствену насилну и екстремистичку агенду.ˮ Са намером или не, Бар је дао прецизну дефиницију деловања екстремне левице свуда у свету. 

То што неко себе назива антифашистом, не значи да то стварно и јесте. „Антифаˮ је одавно постала симбол злоупотребе термина антифашизам, иза којег се крије екстремни бољшевизам који пропагира данашња радикална левица. Она је просторно повезана на глобалном нивоу кроз мрежу националних медија, НВО и истакнутих појединаца.

Данас у САД екстремна левица представља инструмент насиља дубоке државе и глобалистичког покрета. У Србији део глобалистичке интернационалне елите чине другосрбијанци. Навешћемо неколико најекстремнијих примера. Весна Пешић људе који пливају за часни крст назива лудацима. Александар Оленик – који тражи укидање веронауке у школама. Давање подршке отимању цркава СПЦ у Црној Гори кроз „Апел 88ˮ. Филип Балуновић је у недељнику „Времеˮ позвао на атмосферу грађанског рата, сукобе и поделе. Алексеј Кишјухас вернике и патриоте пореди са наркоманима. Јово Бакић прети пребијањем људи на улици и тражи дуге цеви. Верујемо да сви они на уму имају сцене које данас гледамо у САД.  

Извештај комисије Комунистичке интернационале за Југословенско питање из 1925. године каже: „Национални сукоби и мржње играју и играће важну улогу у социјалним борбама. Савршено нелењинистички би било кад не бисмо искористили те конфликте. Наш задатак није у томе да ублажујемо националне супротности да би на тај начин створили чисте услове за чисте класне борбе. Напротив, ми морамо да такав положај, заоштрен тако оштрим супротностима, искористимо за циљеве пролетерске револуције.ˮ Тако су комунисти подстрекивањем националне мржње покушавали да сруше Краљевину Југославију. С обзиром на то САД нису вишенационална држава, тј. да постоји снажан амерички национални идентитет, екстремна левица уместо националних настоји да продуби расне поделе и сукобе. 

Што већа друштвена криза, то је боља шанса да избије хаос и сруши постојећи поредак. Интезивирајући расне сукобе дубока држава покушава да искористи чињеницу да је 36 милиона људи остало без посла, а да је преко 100.000 људи преминуло од последица болести ковид 19.