Победа над националном мржњом коју шири Ђукановићев режим

мај 30, 2020

Српска православна црква и њени верници у Црној Гори се месецима налазе на удару недемократског режима Мила Ђукановића. Намера режима је насилна промена националног идентитета грађана Црне Горе који се изјашњавају као Срби. Као и увек, политичку подршку оваквим подухватима је дала србофобна лажна елита из Београда, Сарајева и Загреба. Понавља се упорно како Србија води хибридни рат против Црне Горе и користи Српску Православну Цркву као алат.

Грађани Црне Горе који бране своја основна људска права представљени су као рушитељи своје државе. Жртве правног и полицијског насиља се проглашавају за агресоре и тлачитеље који желе да униште друге нације и вере.

Пример свештеника СПЦ Николе Радовића показује сав бесмисао неистина о ситуацији у Црној Гори. Отац Никола је био мета верски мотивисаног напада од стране Селмина Калезића. Међутим, одлучио је да опрости нападачу и чак му помогне у плаћању новчане казне. Отац Никола је прихватио позив Селминове породице да на Бајрам буде гост у њиховом дому. Прави пример победе љубави над мржњом и политичким поделама које годинама сеје режим у Подгорици. Прави пример победе истине над лажима Ђукановића, лажне елите из Београда, њихових медија и невладиних организација.