Саопштење: Подршка државничкој одлуци председника Александра Вучића

јан 4, 2020

nacionalna avangarda logoУдружење грађана Национална авангарда потпуно подржава државничку одлуку председника Републике Александра Вучића да не буде у Црној Гори на Бадњи дан иако је потпуно јасно да су намере председника биле часне  и у светосавском духу у циљу смиривања растућих тензија у Црној Гори.

Председник Вучић је увек водио политику која оснажује стабилност у региону, која доприноси јачању наше отаџбине, али и јачању наших суседа, јер је наша заједничка корист од доласка инвеститора у овај регион. Нажалост, чак и потпуно државничка одлука председника која иде у правцу смиривања било каквих тензија једнако се осуђују. Осуђују и они који очигледно не воле српски народ у Црној Гори, али и део опозиције у Србији, која у истом тону напада председника Вучића и која би се очигледно одрекла српског народа који живи у Црној Гори и Републици Српској, али и у осталим деловима нашег региона.

Верујемо да је грађанима сада јасније зашто су вође садашње опозиције такву политику водили према Косову и Метохији када су били на власти и зашто им је до интереса српског народа стало као до лањског снега. Још једном Национална авангарда понавља своју подршку државничкој политици председника Вучића којом се показује да Србија и њено руководство одлуке доноси као зрела држава која гледа у будућност,  а не као неко ко то ради зарад јефтиних, краткорочних политичких поена.

Савет Националне авангарде

Secured By miniOrange